Оголошення на ОЛХ
Оголошення на авторіа
Дещо про ці авто можна прочитати тут
Детальніше про цю конкретну машину
Цифру загального пробігу було відновлено зі слів попередніх власників в Україні. Мені він видається цілком адекватним. А ви вірите у пробіги в 250 тисяч кілометрів у 30-річних авто? Я ні.
Комплектація дійсно дуже хороша. Мало того, це, напевно, єдина 460-та в Україні з клімат-контролем від 700-ї серії (штатно був тільки кондиціонер). Далі: дискові гальма по колу (всі диски і колодки не так давно замінювались на нові, також було замінено два або три гальмівних шланга), ABS, система трекшн-контролю (якщо при старті на снігу або льоду якесь з передніх коліс пробуксовує, його "пригальмовує" система серіями стискань колодок). Є нештатний бортовий компʼютер з виводом інформації на смартфон по блютус. Кондиціонер працює, кожен рік потрібно дозаправляти від половини до третини норми заправки R134a. Встановлено свіжий якісний демпферний шків колінчастого валу. Електронний блок ГБО4 TEGAS TE-PM, мап-сенсор з цього ж комплекту, газовий редуктор NLP, форсунки Valtek type 34. Балон ГБО встановлено в ніші запаски, повнорозмірна запаска замінена на докатку. Свіжий (куплявся новим) основний радіатор охолодження (якщо не помиляюсь, Nissens). Внутрішні триподи приводів обслужені, гумові ущільнюючі кільця стаканів триподів замінені (з часом штатні ущільнювачі дубіють, рідке спеціальне мастило для триподів зі стаканів витікає). Штатний електронний спідометр і одометр не працюють (несправний датчик в коробці), встановлено китайський GPS-спідометр. Необхідно замінити гофри приймальної труби (жодних проблем і неадекватних витрат, якщо не робити цю роботу в сервісах з дівками на ресепшені і кавою за рахунок фірми). Є підтікання мастила по сальнику колінчастого валу зі сторони коробки (сенсу виправляти це я не бачу, бо проблема не критична). В цілому авто на впевненому ходу, автомат капіталився попереднім власником, по двигуну в коронавірусні часи мінялась прокладка голови + ремінь ГРМ, також мінявся електробензонансос (оригінальний Bosch). На якості мастил (двигуна та АКПП) і запчастин не економив, ставилось все максимальної (з доступних) якості.