Лайтбокс для phpBB може змінювати розмір розміщених зображень до максимально встановленої висоти/ширини та відображати їх на весь екран з елегантним ефектом накладання.
Про роботу форуму
- mihailodub
- Site Admin
Re: Про роботу форуму
Додано розширення Lightbox для відображення зображень поста у зручному для користувача вигляді.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
Додано розширення для перемикання у денний/нічний режим.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
Форум переїзджає на інший хост, протягом тижня можливі перебої в роботі.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
- mihailodub
- Site Admin
Тема "Війна росії проти України. Особиста позиція." виокремлена і перенесена до розділу Альтанка.
Питайте свої відповіді
-
Re: Війна росії проти України. Особиста позиція.
Мишко,може паралельно чат зробити? Якийсь тест мінімальний на знання. Народ по чатам сидить. А якщо якась тема виникає,посилати до форуму. Подумай. Знаю ти й так докладаєшся,але комусь потрібно це робити
- mihailodub
- Site Admin
Чат є НЕСТРУКТУРОВАНОЮ формою спілкування, старі повідомлення затираються з часом. Чати і вайбер групи є гарною ідеєю для вирішення нагальних питань, проте в плані структурування інформації вони пасують практично повністю. Якщо на форумі ти задав питання і тема з ним залишається назавжди, то у чаті воно просто потоне і зникне через певний час.Доктор Вєрховцев писав: ↑02 липня 2022 21:04 Мишко,може паралельно чат зробити? Якийсь тест мінімальний на знання. Народ по чатам сидить. А якщо якась тема виникає,посилати до форуму. Подумай. Знаю ти й так докладаєшся,але комусь потрібно це робити
Спробую. Надії на жваву дискусію мало.
UPD. Зроблено. Поки лише для зареєстрованих користувачів форуму, а далі можна зробити видимим і для гостей.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
Прошу за можливості звертатись українською. Вам нескладно, а мені приємно. Щиро дякую.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
Анонсуємо злиття усіх гілок закритої частини форуму в одну. Тепер вся інформація закритої частини буде доступна усім її користувачам.
Питайте свої відповіді
- mihailodub
- Site Admin
Для тих громадян України, від яких приходять повідомлення на електронну пошту з ru доменів (зокрема rmbt.ru, який перевзувся на rmbt.lv): ви не хворі, ні? Я ж чітко написав, що жодного контакту з російським лайном не буде. Мені глибоко покохати хто ви, чому підтримуєте співпрацю з зайвохромосомними і чому ви нарешті не покинете нашу країну у напрямі вашої "омріяної" росії. Відповідати не буду. Cancel culture. Дякую.
Питайте свої відповіді
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 14 Відповіді
- 6182 Перегляди
-
Останнє повідомлення mihailodub